Färg

Det finns många års erfarenhet i färgavdelningen. Vi har färgblandare så du kan få just den där färgen och vi har givetvis bra grejer. Självklart har vi lack till båten med, eller bottenfärg.  

BIORA inomhusfärger tilldelas allergimärkning

Teknos luktfria BIORA-inomhusfärger utan lösningsmedel har certifierats av Finska Allergi- och astmaförbundet. Färgerna har även märkts med den nordiska miljömärkningen Svanen.

Samtliga färger i Teknos BIORA-serien är allergimärkta.

Märkningen innebär att utsläppen från färgen har minimerats och att den inte innehåller några irriterande ämnen eller höga koncentrationer av ämnen som kan utlösa en allergisk reaktion.
BIORA BALANCE inomhusfärg, är den första helmatta färgen att tilldelas denna märkning.

Vattenburen utomhusfärg för träytor, baserad på akrylat med dubbeleffekt. NORDICA EKOs blanka och hårda yta är smutsavvisande och bibehåller sitt utseende, sin färg och sin glans ytterst länge. Färgproduktgrupp 461 enligt MaalausRYL 2012 (FI). Glansgrupp 2 (FI).

Nya och tidigare målade träytor, t.ex. ytterväggar, taklisters undersidor, vindskivor och fönsterkarmarnas utsidor. För konstruktioner av stock rekommenderar vi WOODEX AQUA CLASSIC lasyr.

 

Back to Top